Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмТези, които поддържат ционистката терористична организация, наречена Израел,

...
Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмТези, които поддържат ционистката терористична организация, наречена Израел,
Коментари Харесай

Ердоган нарече Израел ционистка терористична организация

Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм

Тези, които поддържат „ ционистката терористична организация, наречена Израел, ще носят следите на този срам потомство измежду потомство “, съобщи турският президент Реджеп Тайип Ердоган на борда на самолета си на връщане от визити в Албания и Сърбия, заяви Анадолската организация.

Той сподели, че „ геноцидът, който се организира в линията Газа пред очите на всички, влезе в листата на историческите позорни актове на цялото човечество “. Турският водач означи, че Израел е най-реалната опасност за районния и световния мир, а тези, които са поели отговорността да пазят мира по целия свят, би трябвало да сложат завършек на тази опасност.

Ердоган повтори тезата си, че задачите на Израел надвишават Палестина и Ливан. Според него Израел се пробва „ зародилият там пожар да окаже влияние на покрайнината “. Турският президент сподели, че Анкара не може да пренебрегва това. „ Благодарение на турските специфични служби ние държим под надзор стъпките, които е подхванал или може да предприеме Израел против Турция “, сподели турският президент.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР